Over Ons

One Display Solution: // “Interactive” Display Engineers”  //

One Display Solution specialiseert zich in het ontwikkelen van interactieve displays voor specialistische toepassingen. Hierbij kunt u denken aan design ontwerpen voor retail toepassingen, maar ook aan impact- en trilling bestendige display oplossingen voor industrie en scheepvaart.

Groot formaat Video walls, Touch Video walls, Touch tafels, Narrowcasting Displays, Interactieve Narrowcasting, Informatie-zuil, Interactieve informatie-zuil, Objectherkenning, Interactive presentatie software, Multi Touch software, Way-finding en Expositie plattegrond, Vergaderruimte en domotica controle systemen, Specialistische displays voor marine- en jachtbouw toepassingen, Buitendisplays met verhoogde lichtopbrengst.

One Display Solution is uw specialist in actieve- en interactieve oplossingen voor bijzondere toepassingen. We hebben een pasklare oplossing, of onze engineers kunnen voor u een op maat gemaakte oplossing ontwikkelen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe werken wij?

Nooit zal de evolutie van reclame stoppen, zelfs langs de snelweg verreizen enorme displays om de boodschap van de aanbieder onder uw aandacht te brengen. Elke dag zijn ook wij bezig met het verder perfectioneren van wat wij ervoor realiseerden.

Zo evolueren onze producten zich in een snel tempo en blijven wij up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Display Technologie. Onze engineers volgen de laatste trends op de voet.

Door groot volumes in te kopen en de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden, streven wij naar de scherpste prijs en kwaliteitsverhouding.

Goede service staat bij ons voorop. Onze bedrijfsvisie draait om goede service en een tevreden klant.

Op het niveau van beeldscherm technologie worden al lang geen concessies meer gedaan. Wij werken alleen samen met door ons gekozen A-merken, om zodoende volledig achter het eindresultaat te kunnen staan.

Onze producten

Door nauwkeurig de ontwikkelingen van zowel de Touch Technologie als de display ontwikkeling te volgen, zijn onze producten samengesteld uit de beste componenten van beide.

Onze display oplossingen worden geproduceerd van 32-inch tot 200-inch.

Productie

One Display Solution heeft in Nederland een eigen productie faciliteit, waar onze medewerkers samen met onze engineers met veel zorg uw producten samenstellen. Doordat ontwikkeling en ontwerp onder één dak plaatsvinden kunnen wij echt maatwerk en zeer specifieke oplossingen aanbieden.

Software

Met alleen een interactieve display oplossing wordt niet het gehele einddoel bereikt. Hiervoor zijn ingrediënten nodig als correct functionerende hardware in combinatie met de juiste content/software/interactieve software.

Toepassingen

Onze producten worden op grote schaal gebruikt in vele markten. Onder andere in televisie, op de universiteiten, op de hogescholen, in ziekenhuizen, bij winkelketens, in vergaderzalen en overheidsinstellingen. Ook hebben wij eigen in-huis-expertise voor het toepassen van interactieve displays op kritische plaatsen als bijvoorbeeld controlekamers, luchthavens, marineschepen en live televisie-uitzendingen.

Support

Onze medewerkers zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag te bereiken. Voor zowel remote online support als reparatie op locatie kunt u terecht bij onze supportdesk. Wij bieden diverse onderhoudscontracten en werken met uitsluitend hoogwaardig kwaliteitsproducten. Voor meer informatie klik hier.