Solution

4K Interactive display

Deze displays zijn uitermate geschikt voor zware industriële toepassingen. Van regelkamers of controlekamers tot interactieve Cad/Cam, Solidworks en Touchtafel oplossingen. Ook zijn de displays heel geschikt voor medisch onderzoek, professionele conferenties, creatief multimedia design en levensgrote digital signage in ultrahoge “pixelvrije”resolutie.

4K UHD Interactive Displays
Touch-tafels

Touch tafels

Touchtafels zien we tegenwoordig overal, in winkels, op beurzen, scholen en musea. Het aanbieden van interactieve content wordt steeds vaker toegepast en is al lang geen onbetaalbare oplossing meer. Wij produceren een grote range standaardtafels, maar kunnen ook elk gewenst design voor u geheel in huisstijl produceren.

Groot formaat “touch” video wall

Als een van de weinige producenten in Europa maken wij volledig geïntegreerde groot formaat video wall systemen voor bijvoorbeeld musea, universiteiten, controlekamers en boardrooms. Ook maken wij groot formaat touch displays voor televisiestations. Hierbij kunt u denken aan touchscreens voor bijvoorbeeld presentaties van het weer of sportverslagen.

Groot-formaat-video
Bevestigingssystemen

Bevestiging en Montage systemen

Zit u wel goed? Hangt uw bureauscherm wel op de goede hoogte? Veel lichamelijke werkplek-klachten komen hier vandaan. Een beamer los op een tafel, of keurig gemonteerd aan het plafond in uw vergaderkamer? 20 displays zwevend boven de ingang van de luchthaven? Hiervoor hebben wij alle montage systemen direct uit voorraad leverbaar!

Touch overlays

Van elk bestaand display is een touchscreen te maken. Wij maken overlays voor diverse merken onder andere Samsung, Philips, NEC, LG en Panasonic . Zowel infrarood multitouch overlays als capacitieve overlays behoren tot ons assortiment.

Touch-overlays
way-finding-software

Interactieve digitale bewegwijzering

Door middel van een touch-zuil of touch-kiosk kan het bewegwijzeringsssysteem de bezoeker van uw evenement, beurs, luchthaven of winkelcentrum de juiste weg wijzen. Ook is het mogelijk digital signage met reclame-uitingen toe te passen. Onze Franse software partner Adactive is gespecialiseerd in digitale oplossingen voor de out-of-home begeleiding en informatie.

Op basis van jarenlange ervaring, hebben zij hun systeem voortdurend verbeterd. De Adsum software suite heeft wereldwijde ervaring op het gebied van openbaar transport zoals treinstations en luchthavens. Adsum biedt een breed scala aan mogelijkheden om locatie-gebaseerde applicaties te intregeren in uw bestaande sytemen die perfect passen bij uw behoeften en die van uw passagiers.

Marine display solutions

One Displays Solution heeft een aparte divisie, die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van groot formaat touch-displays. Deze worden gebruikt in specifieke omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan vibraties van motoren of schokgolven. Maar ook extreme schokken en trillingen in metro of tram kunnen grotendeels worden geëlimineerd door onze specialistische aanpassingen.

Marine-display-solutions
Informatiezuilen

Informatiezuilen

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken in het Nederlandse straatbeeld: Zuilen waarop uw reclameboodschap wordt getoond aan elke voorbijganger. Ook interactief zoals weerbestendige touch-zuilen op treinstations om uw ticket te kopen of om de klant te helpen bij de keuze van het juiste product. Wij bieden voor elke situatie een oplossing.

Presentatie software

Een touchscreen of touchtafel is een interactief informatie medium, maar we willen de gebruiker vaak alleen maar laten kijken naar wat wij willen aanbieden. Hiervoor zijn diverse touch-softwarepakketten beschikbaar. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste pakket. Wij geven maandelijks gratis training aan u en uw medewerkers hoe u het beste interactieve presentaties kunt maken.

Presentatie-software
Narrowcasting-digital-signage

Narrowcasting digital signage

Er is geen winkel meer waar geen bewegende beelden zijn, die de aandacht trekken van het winkelende publiek en daarmee impuls aankopen stimuleren en bevorderen.

Verhuur

Heeft u tijdelijk een touchtafel, groot formaat touchscreen of multitouch display nodig voor uw evenement, productpresentatie, of beursstand, dan hebben wij het grootste aanbod van Europa.

U kunt deze zelf bij ons komen afhalen, maar wij kunnen ook de touchscreens volledig inrichten met uw informatie, foto- en film collage en samen met uw standbouwer het ontwerp integreren. Ook is het mogelijk dat onze monteurs de schermen geheel voor u aansluiten, installeren en uitleg geven op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.

Voor standbouwers bieden wij speciale ondersteuning voor inbouw in uw ontwerp.

Verhuur-touch-tafel

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.